Door klanten beoordeeld met een 5/5!
100+ ondernemers geholpen
Coaching met resultaatgarantie

#2 Van idee naar realiteit

In deze aflevering hebben we Jochem Verheul te gast, een rasondernemer die gepassioneerd is over het ontwikkelen van concepten en leren door te doen. Jochem’s ondernemersreis begon tijdens zijn studententijd, toen hij horloges uit China importeerde en met succes verkocht, tot de telefoon roodgloeiend stond van de klachten. Dit was zijn eerste kennismaking met de harde lessen van het ondernemerschap.

Jochem is niet gestopt bij die ervaring; hij heeft zijn leergierigheid omgezet in verschillende ondernemingen, waaronder een uniek vakantieconcept: Tiny Parcs, waar je in een tiny house kunt slapen op prachtige plekken in de natuur.

Hoewel hij onderweg veel fouten heeft gemaakt, ziet Jochem dit als onmisbare stappen in zijn ontwikkeling. Volgens Jochem moet je een onderneming minimaal 3 jaar de tijd geven voordat je kunt zeggen of iets daadwerkelijk is geslaagd, maar vaak ziet hij ondernemers voor die tijd al stoppen.

In deze aflevering duiken we dieper in op Jochem’s leerprocessen, de ups en downs van zijn ondernemersleven en hoe hij telkens weer nieuwe ideeën naar de markt brengt. Een verhaal vol doorzettingsvermogen, innovatie en de bereidheid om te falen en opnieuw te beginnen.

De aflevering is ook via Spotify te beluisteren, klik hiervoor op deze link.

Wil je verder sparren over dit onderwerp? Plan dan een gratis kennismaking in.